Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Πρεπει να ζητησoυμε εκπτωση απο λογαριασμους κοινης ωφελειας πολιτων που συμμετεχουν στην προσπαθεια δημιουργιας ξενωνων αστεγων!!

πρεπει να ΥΠΑΡΧΟΥΝ κινητρα στον κοσμο για παραδειγμα εναν λογαριασμο ρευματος να αφαιρουνε ενα ποσο εστω 10 ευρω σε οσους ενισχυουν τους ξενωνες αστεγων!!

ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ εφοριες... δεη,οτε ευδαπ κλπ,εστω απο μια υπηρεσια να υπαρχει αυτος ο νομος.
...
ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ..

---ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

-----ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ---ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ <<ΧΑΡΑΤΣΙ>> ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.